Ooh la la la – Lipocils giver lange franske øjenvipper.

lipocil coolfemale

lipocil

Ooh la la franske øjenvipper. Lange mørke og smukke øjenvipper, som en fransk catwalk model, det ønsker vi os alle, men kan vi få det?

Med Lipocils Expert fra Talika kan det faktisk godt lade sig gøre, og vi er vilde med Lipocils Expert. Den er indbegrebet af Dullegrej.

talika

talika

Men ET er, at vi syntes, at Lipocils Expert fra Talika er cool Dullegrej, men syntes andre det også? Vi måtte spørge eksperten Tine Lehmmann, ejer af klink Lehmann, der til daglig lever af at gøre hendes kunder skønnere og smukkere.

Tine Lehmann er udannet sygeplejerske og godkendt behandler fra sundhedsstyrelsen, til behandling af laser, filler, diamantpeeling og meget mere. Hun har arbejdet som selvstændig behandler, de sidste 10 år.

Lipocil expert coolfemale

lipocil expert

Tine Lehmann har testet Lipocils Expert og hun siger: Vipperne er jo dem der indrammer de smukke øjne, og alle kender sikkert til problemet, at vipperne ikke altid er så lange og tætte, som vi ønsker dem. Mascara er fint, men man kan også hjælpe øjenvipperne, til at blive længere og tættere. Lipocils Expert fra Talika har virkelig haft god effekt på mine vipper. De er blevet tættere og føles meget længere. Min mascara sidder meget flottere nu end tidligere. Så Lipocils kan jeg varmt anbefale.

Tines smukke øjenvipper før og efter de 28 dage med Lipocils Expert fra Talika.

Lipocil før

 

Lipocil efter

Gode råd og tanker fra Tine Lehmann:

Øjnene er sjælens spejl, siger de kloge. Og måske kan de have ret, men hvor ofte har du ikke kikket dig selv i spejlet og tænkt at de bestemt ikke afspejler din sjæl! Tykke poser under øjnene, smilerynker, der smiler hånligt til dig og bestemt ikke passer til din friske personlighed.

Husker du at pleje din den sarte hud omkring dine øjne?

God nattesøvn er den allerbedste pleje for dine øjne, får du den ikke, kan det være årsagen til de hævede øjne dagen derpå.

Husk altid at fjerne din makeup inden du går i seng.

Saltholdig mad er et NO GO, og husk at drikke rigeligt med vand. A-vitaminholdig kost er også god for dine ”poser” under øjnene, det findes der i bl.a. fisk, spinat og broccoli.

En god øjencreme er alfa og omega for dine øjen omgivelser, der findes mange forskellige, og til forskellige behov. Huden omkring øjnene er tyndere og finere end resten af ansigtet og kræver sin helt egen pleje.

Er skaden sket mht. rynker og ” Kragetæer” omkring øjnene, kan man sagtens afhjælpe problemet.

Med mild laser kan man booste collagen indholdet i vævet og på den måde stramme op. Man kan også hjælpe til, ved at ligge en tynd Filler, som Retstylane i linierne. En behandling med Botox kan afslappe musklerne omkring øjnene, så smilerynkerne ikke sætter sig til blivende rynker.

Siger Tine Lehmann og smiler…Imellem tiden har vi forelsket os i dette funky apparat, der ligner en herlig robot fra en Star Wars film.

Pristine, er den nyeste teknologi inden for hudslibning.

coolfemale diamantpeeling

 Coolfacts:

Talika kan som de eneste dokumenterer, at Lipocils Expert har en effekt på dine vipper efter 28 dage.

Du kan faktisk opnå helt op til 4mm længere vipper og 50 % mørkere øjenvipper.

Brug den evt. inden du lægger mascara på om morgen (den skal tørre et minut) og efter du har fjernet din makeup om aftenen. Lipocils skal bruges 2 gange om dagen de første 28 dage og derefter en gang dagligt. Den er sammensat af en lang række naturlige ingredienser som bl.a. kastanje og æbleekstrakt samt den gule St. Johnsurt. Se den lille video, hvor nemt det er, at bruge den.

 YouTube-forhåndsvisningsbillede

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *